Plagron

Groeivoeding

Plagron is een vooraanstaand merk dat zich specialiseert in hoogwaardige plantenvoeding, met name groeivoeding. Het bedrijf heeft ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsproducten voor tuinders wereldwijd.

Een van de belangrijkste kenmerken van Plagron is hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten van Plagron zijn gecertificeerd met de RHP en CU keurmerken, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid en milieubescherming. Deze certificeringen garanderen dat de producten schoon en vrij zijn van schadelijke stoffen, en dat ze op een verantwoorde manier worden geproduceerd.

Plagron biedt een breed scala aan gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve groeivoeding producten. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de groei en ontwikkeling van planten te optimaliseren, zodat ze gezond en sterk kunnen groeien.

Een opvallend product van Plagron is de Plagron Seedbooster Plus plantenvoeding. Met Plagron Seedbooster Plus plantenvoeding kunnen zaailingen in hun eerste levensfase aanzienlijk worden verbeterd. Het bevat direct opneembare voedingsstoffen die helpen bij de snelle groei en ontwikkeling van zaailingen. Daarnaast bevordert Seedbooster Plus een gezonde ontwikkeling van wortels, stengels en bladeren, en verhoogt het de weerstand van zaailingen tegen stressfactoren zoals ziekten, plagen en veranderingen in de omgevingsomstandigheden. Plagron Seedbooster Plus is eenvoudig toe te passen door het te mengen met water en als voedingsoplossing aan de zaailingen te geven.

Een ander belangrijk product in het assortiment is Plagron Coco A+B plantenvoeding, een tweecomponenten sterk geconcentreerde minerale basisvoeding voor zowel de groei- als bloeifase van planten. Het is speciaal ontwikkeld voor kokossubstraten en biedt een uitgebalanceerde voeding voor optimale groei en bloei.

Voor hydrocultuur biedt Plagron de Plagron Hydro A+B plantenvoeding. Deze sterk geconcentreerde minerale basisvoeding bevat Plagron Hydro A en Hydro B, die essentiële voedingsstoffen leveren voor de groei- en bloeifase van planten. Plagron Hydro A&B is rijk aan calcium en magnesium, wat bijdraagt aan de versterking van de plant en de aanmaak van chlorofyl stimuleert. Deze voedingsstoffen worden gemakkelijk opgenomen door de plant, waardoor ze efficiënt kunnen worden gebruikt voor groei en bloei. Plagron Hydro A&B is geschikt voor gebruik op verschillende hydrocultuurmedia, zoals steenwol en kleikorrels.

Een van de meest gewaardeerde producten is Plagron Power Roots plantenvoeding. Deze wortelversterkende plantenvoeding bevat een unieke mix van humuszuren, zeewierextracten, vitamines en gehydrolyseerde eiwitten. Het stimuleert de groei van krachtige wortels en verbetert de opname van voedingsstoffen, waardoor je planten beter bestand zijn tegen stressfactoren. Plagron Power Roots is geschikt voor gebruik in aarde- en kokossubstraat.

Voor een succesvolle start van je planten is er Plagron Start Up plantenvoeding. Deze speciale groeivoeding bevat ingrediënten die de algehele gezondheid en weerstand van de plant bevorderen. Plagron Start Up plantenvoeding bevat natuurlijke groeihormonen, een gebalanceerde mix van macronutriënten en micronutriënten, en biedt alles wat je planten nodig hebben tijdens de groeifase. Het is eenvoudig in gebruik en geschikt voor diverse teeltsystemen.

Voor zaailingen, stekken en moederplanten is er Plagron Vita Start plantenvoeding. Deze vloeibare groeistimulator stimuleert de ontwikkeling van een groot en sterk wortelstelsel, verbetert de opname van voedingsstoffen en bevordert de celdeling. Plagron Vita Start plantenvoeding zorgt voor een gezonde groei van jonge planten en kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingssupplementen.

Voor een gezonde en vitale groei van planten in de groeifase is er Plagron Vita Race plantenvoeding. Deze ijzerspray draagt bij aan de vitaliteit en prestaties van je planten. Het stimuleert de groei en verbetert de algehele gezondheid, waardoor je planten optimaal kunnen gedijen.

Plagron Fish Force plantenvoeding is een groeivoeding op basis van vis die speciaal is ontwikkeld voor de groeifase. Het is rijk aan stikstof, aminozuren en vitaminen, wat resulteert in snelle groei, groene bladeren en een verhoogde weerstand van planten. Plagron Fish Force plantenvoeding kan worden gebruikt in aarde-, kokos- en hydrocultuursystemen.

Voor de groeifase biedt Plagron Terra Grow plantenvoeding, een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding geschikt voor verschillende aardemengsels. Plagron Terra Grow is verrijkt met gechelateerde spoorelementen voor een betere opname door de planten. Het zorgt voor een gezonde en krachtige groei tijdens de groeifase.

Plagron Alga Grow plantenvoeding is een organische basisvoeding voor de groeifase van planten op 100% natuurlijke veensubstraten. Het bevat algen als belangrijkste component en biedt een biologische en duurzame benadering van plantenvoeding.

Voor het reguleren van de pH-waarde is er Plagron Calcium Kick plantenvoeding. Deze pH-regelaar met calcium verhoogt de pH-waarde in de bodem naar het ideale bereik. Plagron Calcium Kick draagt bij aan een gezonde groei en ontwikkeling van je planten.

Plagron Silic Rock is een siliciummeststof die planten ondersteunt bij een mogelijk tekort aan silicium. Het verbetert de opname van voedingsstoffen, verhoogt de weerstand van planten tegen stressfactoren en kan worden toegepast via irrigatiewater of direct op de bladeren.

Voor een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is er Plagron Bat Guano. Deze meststof, gemaakt van vleermuizen uitwerpselen, bevordert de wortelvorming, verbetert het bodemleven en draagt bij aan een gezonde groei en bloei van planten.

Plagron Mega Worm is een natuurlijke bodemverbeteraar geproduceerd door wormen en gecomposteerde plantenresten. Het verbetert de bodemstructuur, stimuleert het bodemleven en bevat essentiële voedingsstoffen en schimmels voor gezonde groei en bloei van planten.

Voor complete voedingsoplossingen biedt Plagron de Plagron Top Grow Box 100% Terra en de Plagron Top Grow Box 100% Naturel plantenvoeding. Deze complete sets bevatten alle benodigde voedingsstoffen voor het kweken van gezonde planten op respectievelijk minerale en biologische voedingsbodems. Deze plantenvoeding is geschikt voor diverse plantensoorten en bieden flexibiliteit gedurende de groei- en bloeicyclus.

Voor beginners en kleinere kwekers zijn er ook de Starter Sets 100% Naturel en Plagron 100% Terra. Deze sets bevatten alle basisvoedingsstoffen die je nodig hebt voor een succesvolle teelt van één plant.

Plagron biedt hoogwaardige groeivoeding en een breed scala aan producten die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende teeltsystemen en planten. Met Plagron kun je vertrouwen op kwaliteit, gebruiksgemak en verbeterde groeiresultaten voor je planten.

Items 1-12 of 19

Set Descending Direction
Pagina
per pagina