Plagron Mega Worm plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 5,90
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Met een solide reputatie, jarenlange ervaring en een focus op eenvoudig in gebruik en kosteneffectieve producten, is Plagron een vertrouwd merk in de wereld van plantenvoeding. Plagron biedt hoogwaardige plantenvoeding die voldoet aan de behoeften van telers van alle niveaus.

Plagron Mega Worm voeding is een natuurlijke bodemverbeteraar die is samengesteld uit gecomposteerde plantenresten door het gebruik van wormen, met name de Dendrobaena Veneta-worm. Deze hoogwaardige bodemverbeteraar zorgt voor een optimale balans in de bodem, wat essentieel is voor gezonde groei en bloei van planten.

Een van de belangrijkste voordelen van Plagron Mega Worm voeding is het hoge organische gehalte en de diversiteit aan voedingsstoffen en microbiële activiteit. Het bevat een scala aan sporenelementen, enzymen, mineralen en nuttige schimmels zoals Mycorrhiza en Trichoderma. Deze componenten dragen bij aan het beschermen en voeden van planten, waardoor ze optimaal kunnen groeien en bloeien.

Plagron Mega Worm is een veelzijdige bodemverbeteraar die geschikt is voor gebruik in volle grond en potgrond. Het kan worden toegepast bij verschillende gewassen en plantensoorten om de gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Volg de aanbevolen doseringen voor gebruik, afhankelijk van de oppervlakte of het volume van de bodem waarin je kweekt.

Het hoofdingrediënt van Plagron Mega Worm is 100% wormenmest van de Dendrobaena Veneta-worm, wat een duurzame en natuurlijke bron van voedingsstoffen is. De pH-waarde van Plagron Mega Worm ligt tussen 6,9 en 8,5, terwijl de elektrische geleidbaarheid (EC) varieert van 1,0 tot 1,5. Dit zorgt voor een optimale omgeving waarin planten kunnen gedijen.

Plagron Mega Worm is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder 1 liter potten, 5 liter emmers en 25 liter zakken. Hierdoor kun je de juiste hoeveelheid kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en de grootte van je kweekproject.

Kies voor de kracht van natuurlijke bodemverbetering met Plagron Mega Worm en geniet van optimale groei en bloei van jouw planten. Creëer een gezonde bodemomgeving vol voedingsstoffen en microbiële activiteit voor gezonde, weelderige planten. Met Plagron plantenvoeding bereik je de beste resultaten in je kweekomgeving.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde
Type voeding Groeivoeding
Soort voeding Bodemverbeteraars

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Mega Worm plantenvoeding
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen