GOUT bloeivoeding

Gout bloeivoeding: Stimuleer weelderige bloei en verhoog je oogst!

Bloeivoeding speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een weelderige bloei en het maximaliseren van je oogst. Bij Gout Holland begrijpen ze het belang van hoogwaardige plantenvoeding en daarom heeft Gout een uitgebreid assortiment aan bloeivoeding ontwikkeld, speciaal ontworpen om aan de behoeften van telers te voldoen.

Gout Holland, een betrouwbaar merk in de tuinbouwsector, hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Gout kiest bewust voor biologische ingrediënten in hun bloeivoeding, zodat je met vertrouwen kunt kweken, wetende dat je planten worden gevoed met natuurlijke en zuivere voedingsstoffen.

Onze Gout bloeivoeding is zorgvuldig samengesteld en biedt consistente resultaten. We hebben verschillende plantenvoedingen van Gout beschikbaar, waaronder:

  • Gout Hydro A+B plantenvoeding: Deze complete basisvoeding is specifiek ontwikkeld voor de kweek op hydrosystemen zoals steenwol, kokos, RFX en mapito. Met een mengverhouding van 1 ml plantenvoeding op 1 liter water, voorziet het je planten van de nodige voedingsstoffen tijdens de bloeifase.

  • Gout Basis A+B plantenvoeding: *Nog niet in assortiment* Basis A en B vormen samen een betrouwbare basisvoeding die specifiek is ontwikkeld voor de teelt op steenwol, kokos en mapito. Deze plantenvoeding bevat zuivere en natuurlijke NPK- en Mg-elementen (stikstof, fosfor, kalium en magnesium), samen met essentiële sporenelementen die direct door de plant worden opgenomen. Het lage gehalte aan ballaststoffen zorgt voor een stabiele en schone oplossing, terwijl het bijdraagt aan een gezonde bloeifase en een succesvolle bloei van je planten.

Naast onze basisvoeding bieden we ook specifieke producten die de bloeifase van je planten optimaliseren:

  • Gout BS2 plantenvoeding: BS2 plantenvoeding is een krachtige bloeistimulator die zorgt voor weelderige vertakking en overvloedige bloemen en vruchten gedurende de tweede drie weken van de bloeifase. Deze stimulator is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde stoffen die de plant nodig heeft voor een uitbundige bloei. Gout BS2 plantenvoeding versterkt ook de weerstand van de plant, waardoor de kans op ziekten en schimmelinfecties aanzienlijk wordt verminderd.

  • Gout TH3 plantenvoeding: TH3 plantenvoeding is een uiterst effectieve rijpingsbevorderaar. Deze plantenvoeding is speciaal samengesteld om planten in de laatste fase van hun groei optimaal te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun vruchten. TH3 plantenvoeding garandeert een overvloedige oogst van uitstekende kwaliteit. Bovendien versterkt het de weerstand van de planten tegen ziekten en schimmels, waardoor de kans op beschadiging van de oogst wordt verminderd.

Bij Gout Holland geloven we in samenwerking en innovatie. Daarom werken we nauw samen met ervaren wetenschappers uit de land- en tuinbouwsector om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen en je de beste resultaten bieden.

Kies Gout Bloeivoeding en zie je planten gedijen in een weelderige bloei. Vertrouw op Gout Holland voor hoogwaardige plantenvoeding die bijdraagt aan een succesvolle teelt en een overvloedige oogst.

3 Items

Set Descending Direction
per pagina