GOUT groeivoeding

Gout Groeivoeding: Stimuleer Gezonde Groei en Versterk je Planten

Groeivoeding is van essentieel belang voor het bevorderen van de gezonde ontwikkeling en groei van je planten. Bij Gout Holland begrijpen we het belang van hoogwaardige voeding en daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan groeivoeding ontwikkeld, speciaal ontworpen om aan de behoeften van telers te voldoen.

Gout Holland, een vertrouwd merk in de tuinbouwsector, heeft een sterke toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. We kiezen bewust voor biologische ingrediënten in onze groeivoeding, zodat je met een gerust hart kunt kweken, wetende dat je planten worden gevoed met natuurlijke en zuivere voedingsstoffen.

Onze Gout groeivoeding is zorgvuldig samengesteld en biedt consistente resultaten. We hebben verschillende opties beschikbaar, waaronder:

  • Gout Hydro A+B plantenvoeding: Deze complete basisvoeding is specifiek ontwikkeld voor de kweek op hydrosystemen zoals steenwol, kokos, RFX en mapito. Met een mengverhouding van 1 ml op 1 liter water, zorgt het voor een optimale groei en ontwikkeling van je planten.

  • Gout Basis A+B plantenvoeding: *Nog niet in assortiment* - Basis A en B vormen samen een betrouwbare basisvoeding die specifiek is ontwikkeld voor de teelt op steenwol, kokos en mapito. Deze voeding bevat zuivere en natuurlijke NPK- en Mg-elementen (stikstof, fosfor, kalium en magnesium), samen met essentiële sporenelementen die direct door de plant worden opgenomen. Het lage gehalte aan ballaststoffen zorgt voor een stabiele en schone oplossing, terwijl het bijdraagt aan een gezonde bloeifase en een succesvolle bloei van je planten.

Naast onze basisvoeding bieden we ook specifieke producten die de groei en ontwikkeling van je planten versterken:

  • Gout WG1 plantenvoeding: WG1 is een krachtige stimulator voor wortelgroei en algemene plantontwikkeling. Het zorgt voor explosieve vertakking van de wortels, bevordert snelle groei in zowel lengte als dikte, en creëert een uitgebreid netwerk van fijne haarwortels. Bovendien optimaliseert WG1 plantenvoeding het gebruik van voedingsstoffen door de plant, versterkt het de weerstand tegen schimmels en ziekten, en bereidt het je planten voor op een prachtige bloei.

  • Gout Zym plantenvoeding: Zym is een krachtige bodemverbeteraar op basis van citroenzuur. Dankzij de enzymen in Zym worden dode wortelmateriaal omgezet in essentiële mineralen en suikers. Hierdoor worden niet alleen je planten gevoed, maar ook de nuttige bacteriën in de grond die je planten beschermen tegen schimmelziekten.

  • Gout Silicium plantenvoeding: Silicium, ook bekend als kiezelzuur, is een essentiële bouwstof voor plantaardige celwanden. Onze silicium voeding stimuleert de groei en ontwikkeling van je planten, resulterend in dikkere stelen en zijtakken. Het biedt tevens verbeterde bescherming tegen schimmels, ziektekiemen, insecten en temperatuurschommelingen. Daarnaast zorgt silicium voor een gebalanceerde opname van voedingsstoffen, wat resulteert in prachtige, diepgroene bladeren en een verhoogd drooggewicht van de opbrengst.

Kies Gout groeivoeding om de gezonde groei van je planten te stimuleren en ze te voorzien van essentiële voedingsstoffen voor een prachtige bloei. Vertrouw op Gout Holland plantenvoeding, waar we samenwerken met ervaren wetenschappers uit de land- en tuinbouwsector om je de beste kwaliteit en resultaten te bieden.

4 Items

Set Descending Direction
per pagina