Gout Zym plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 31,90
Only %1 left

Ontdek Gout Zym plantenvoeding, de krachtige vloeibare bodemverbeteraar die jouw planten een optimale groei geeft. Binnen het assortiment van Gout Holland worden uitsluitend de meest voortreffelijke en zuiverste ingrediënten verwerkt, omdat Gout een sterke focus heeft op kwaliteit en duurzaamheid.

Gout Zym plantenvoeding is een 100% natuurlijke bodemverbeteraar die enzymen bevat die de verrotting van dood wortelmateriaal versneld omzetten in waardevolle mineralen en suikers. Deze enzymen voorkomen verrotting en stimuleren de opname van voedingsstoffen door de planten. Daarnaast helpt Zym bij het verwijderen van restzouten en ballaststoffen uit het groeimedium, waardoor het probleemloos meerdere keren kan worden gebruikt.

De samenstelling van Zym bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde mix van enzymen en vitaminen afkomstig van gefermenteerde planten- en algenextracten. Deze natuurlijke ingrediënten worden volledig opgenomen door de micro-organismen in de bodem, wat resulteert in een gezonde en evenwichtige bodemflora.

Voor hydrosystemen kan Zym worden gebruikt tijdens zowel de groei- als bloeifase van de planten. Het kan ook worden toegepast om het medium te spoelen tijdens de kweek en/of na de oogst, waardoor hergebruik van het medium mogelijk wordt. In aardesystemen is Zym geschikt voor planten in zowel de groei- als bloeifase, en kan het na de kweek worden gebruikt om hergebruik van het medium te bevorderen.

Bij het spoelen van het medium wordt een dosering van 100 ml Zym per 100 liter water aanbevolen. Als Zym tijdens de voeding wordt toegevoegd, is de juiste dosering 50 ml per 100 liter water. Voor gebruik is het belangrijk om de fles goed te schudden, zodat alle waardevolle ingrediënten goed gemengd zijn.

Gout Zym plantenvoeding is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, namelijk 0.5, 1 en 5 liter, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften.

Vertrouw op de expertise van Gout Holland en geef je planten de beste verzorging met Gout Zym plantenvoeding. Verbeter de bodemkwaliteit, stimuleer de groei en maximaliseer de opname van voedingsstoffen. Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Gout en geniet van gezonde en weelderige planten.

Meer informatie
MerkGout
Type bodemAarde
Type voedingGroeivoeding
Soort voedingEnzymen
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Gout Zym plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Gout plantenvoeding