Atami bloeivoeding

Atami Bloeivoeding: Laat je planten stralen tijdens de bloeifase

Ontdek de kracht van Atami bloeivoeding, speciaal ontwikkeld voor het telen op aarde, cocos of hydro. Of je nu groenten, fruit of kruiden zoals sla, spinazie, kool, augurken, koriander of bieslook kweekt, Atami biedt hoogwaardige plantenvoeding die perfect aansluit op de behoeften van jouw gewassen.

Met Atami ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding plantenvoeding. Al sinds 1997 produceert Atami plantenvoeding en heeft daarbij prijzen gewonnen, waaronder die voor beste kunstmest. Vertrouw op de ervaring en expertise van Atami voor een succesvolle bloeifase.

Het assortiment bloeivoeding van Atami biedt diverse producten die geschikt zijn voor verschillende teeltmethoden. De Atami ATA PK 13-14 plantenvoeding is een bloeivoeding voor aarde, cocos en hydro en bevat direct opneembare fosfor (P) en kalium (K) zonder ballaststoffen. Dit stimuleert de bloei en bevordert de ontwikkeling van gezonde vruchten.

Voor een universele basis bloeivoeding geschikt voor aarde, cocos en hydro, maar vooral ideaal voor aardekweek, is er de Atami ATA Terra Max plantenvoeding. Deze plantenvoeding zorgt voor een optimale voedingsbalans tijdens de bloeifase.

Atami biedt ook handige alles-in-één voeding met de Atami B'cuzz 1 component soil nutrition plantenvoeding. Deze bio-minerale bloeivoeding is eenvoudig in gebruik en wordt goed opgenomen door de planten. Deze plantenvoeding is speciaal ontwikkeld voor aardekweek.

Wil je de suikerproductie, het gewicht en de geur van je gewas verhogen? Dan is de Atami ATA Bloombastic plantenvoeding de perfecte keuze. Deze bloeivoeding is geschikt voor aarde, cocos en hydro en zorgt voor een verhoogd suikergehalte, wat resulteert in grotere en geurigere vruchten.

Voor een verbeterde vruchtstructuur en sterke, mooie bloemen en vruchten, raden we de combinatie van Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding en Atami B'cuzz Bloom Stimulator plantenvoeding aan. De Atami Blossom Builder Liquid plantenvoeding is geschikt voor aarde, cocos en hydro, terwijl de Atami Bloom Stimulator plantenvoeding zorgt voor een explosieve bloemproductie bij zowel aarde- als hydrokweek.

Vergeet niet de basisvoedingsstoffen voor je planten. Atami biedt de B'cuzz Soil Nutrition A+B plantenvoeding voor aardekweek, de Atami B'cuzz Coco Nutrition A+B plantenvoeding voor cocoskweek en de Atami B'cuzz Hydro Nutrition A+B plantenvoeding voor hydrokweek. Deze basis plantenvoeding voorziet jouw planten van alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben tijdens de bloeifase.

Kies voor Atami bloeivoeding en laat je planten stralen tijdens de belangrijke bloeifase. Met Atami plantenvoeding geef je je gewassen de optimale voeding voor prachtige bloemen en heerlijke vruchten.

10 Items

Set Descending Direction
per pagina