Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding

Verkrijgbaar vanaf € 8,90
Only %1 left

Ontdek de kracht van B'cuzz Blossom Builder Liquid, de geheime sleutel tot verhoogde opbrengsten en grotere vruchten. Met meer dan 23 jaar ervaring in de plantenvoedingsindustrie staat Atami garant voor hoogwaardige en geconcentreerde voeding.

B'cuzz Blossom Builder Liquid is een unieke bloeivoeding die speciaal is ontworpen om de bloeifase van je planten naar een hoger niveau te tillen. Naarmate je planten zich ontwikkelen en bloeien, hebben ze een grotere behoefte aan fosfor en kalium, en juist hierin voorziet B'cuzz Blossom Builder Liquid.

Deze vloeistof zorgt voor een verbeterde structuur van de vruchten en stimuleert de ontwikkeling van sterke, gezonde en grotere bloemen en vruchten met een heerlijke geur. Met een unieke P:K-verhouding van 18% fosfor en 23% kalium, voldoet B'cuzz Blossom Builder Liquid aan alle behoeften van je planten tijdens de bloeifase.

Het verhoogde fosforgehalte in vergelijking met kalium draagt bij aan de verharding van de vruchten, waardoor ze steviger en beter bestand zijn tegen stressfactoren.

B'cuzz Blossom Builder Liquid is uitermate geschikt voor verschillende soorten groenten en fruit, waaronder chilipepers en bosbessen. Ook bloeiende sierplanten, zoals zomersering (Buddleia) en amaranth, kunnen profiteren van de krachtige werking van deze voeding.

Door gebruik te maken van B'cuzz Blossom Builder Liquid kun je niet alleen de opbrengst van je gewassen vergroten, maar ook de kwaliteit ervan verbeteren. Geniet van weelderige bloemen en weegschaalbuigende vruchten die je met trots kunt oogsten.

Kies voor de ervaring en kwaliteit van Atami en laat je planten floreren met B'cuzz Blossom Builder Liquid. Verhoog de opbrengsten, vergroot de vruchten en creëer een overvloedige en smaakvolle oogst. Geef je planten wat ze verdienen en zie hoe ze zich transformeren onder de kracht van deze hoogwaardige bloeivoeding.

Meer informatie
Merk Atami
Type bodem Aarde, Cocos, Hydro
Type voeding Bloeivoeding
Soort voeding Bloeistimulators
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen
Meer Atami plantenvoeding