Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 8,90
Only %1 left

Ontdek de kracht van Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding, de geheime sleutel tot verhoogde opbrengsten en grotere vruchten.
Met meer dan 23 jaar ervaring in de plantenvoedingsindustrie staat Atami garant voor hoogwaardige en geconcentreerde voeding.

Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding is een unieke bloeivoeding die speciaal is ontworpen om de bloeifase van je planten naar een hoger niveau te tillen. Naarmate je planten zich ontwikkelen en bloeien, hebben ze een grotere behoefte aan fosfor en kalium, en juist hierin voorziet Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid voeding.

Deze vloeistof zorgt voor een verbeterde structuur van de vruchten en stimuleert de ontwikkeling van sterke, gezonde en grotere bloemen en vruchten met een heerlijke geur. Met een unieke P:K-verhouding van 18% fosfor en 23% kalium, voldoet Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid voeding aan alle behoeften van je planten tijdens de bloeifase.

Het verhoogde fosforgehalte in vergelijking met kalium draagt bij aan de verharding van de vruchten, waardoor ze steviger en beter bestand zijn tegen stressfactoren.

Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid voeding is uitermate geschikt voor verschillende soorten groenten en fruit, waaronder chilipepers en bosbessen. Ook bloeiende sierplanten, zoals zomersering (Buddleia) en amaranth, kunnen profiteren van de krachtige werking van deze voeding.

Door gebruik te maken van Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding kun je niet alleen de opbrengst van je gewassen vergroten, maar ook de kwaliteit ervan verbeteren. Geniet van weelderige bloemen en weegschaalbuigende vruchten die je met trots kunt oogsten.

Kies voor de ervaring en kwaliteit van Atami en laat je planten floreren met Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding. Verhoog de opbrengsten, vergroot de vruchten en creëer een overvloedige en smaakvolle oogst. Geef je planten wat ze verdienen en zie hoe ze zich transformeren onder de kracht van deze hoogwaardige bloeivoeding.

Meer informatie
MerkAtami
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingBloeivoeding
Soort voedingBloeistimulators
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Atami B'cuzz Blossom Builder Liquid plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Atami plantenvoeding