Atami B'cuzz 1 component soil nutrition plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 14,90
Only %1 left

Maak kennis met de krachtige en geconcentreerde plantenvoeding van Atami: B'cuzz 1-Component Soil Nutrition.
Met meer dan 23 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige voedingsoplossingen, weet Atami als geen ander hoe belangrijk het is om je planten de juiste voeding te geven.

Atami B'cuzz 1-Component voeding is een volledige universele basisvoeding met een uitgebalanceerde NPK-verhouding. Deze voeding voorziet je planten van alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en bloei. Wat deze voeding van Atami echt bijzonder maakt, is het gebruik van rood ijzerchelaat. Dit zorgt ervoor dat je planten de voedingsstoffen optimaal kunnen opnemen, waardoor ze in staat zijn om prachtig te gedijen.

Een ander voordeel van Atami B'cuzz 1-Component voeding is dat het geen ballaststoffen bevat. Hierdoor kan de voeding gemakkelijk gecombineerd worden met boosters en stimulatoren, waardoor je de groei en bloei van je planten nog verder kunt optimaliseren. Bovendien bevat deze voeding geen kalk, omdat kalkrijke grond van nature al voldoende kalk bevat.

Of je nu groenten, fruit of kruiden kweekt, zoals bloemkool, druiven of rozemarijn, Atami B'cuzz 1-Component voeding is geschikt voor een breed scala aan gewassen. Zowel binnen- als buitenplanten kunnen profiteren van deze hoogwaardige voedingsoplossing. Denk bijvoorbeeld aan prachtige geraniums en elegante orchideeën die tot bloei komen met de juiste voeding.

Atami B'cuzz 1-Component is speciaal ontwikkeld voor kalkrijke bodems, waardoor het een uitstekende keuze is als je kraan- of grondwater al hogere hoeveelheden calcium en magnesium bevat. De micronutriënten in de 1-Component zijn iets hoger, wat gunstig is voor planten die groeien in armere (zand)gronden. Bij aanvang van de cyclus wordt aangeraden om de dosering te halveren. Daarnaast is het aanbevolen om eens per week alleen water te geven aan je planten zonder toevoeging van de 1-Component.

Kies voor Atami B'cuzz 1-Component Soil Nutrition voeding en geef je planten de voeding die ze verdienen. Met Atami's expertise en toewijding aan kwaliteit weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt. Optimaliseer de groei en bloei van je planten en zie ze gedijen als nooit tevoren.

Meer informatie
MerkAtami
Type bodemAarde
Type voedingBasisvoeding, Bloeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Atami B'cuzz 1 component soil nutrition plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Atami plantenvoeding