Plagron

Basisvoeding

Plagron: Kwaliteit in plantenvoeding - groei en bloei met vertrouwen!

Plagron, een toonaangevend bedrijf met 12 jaar ervaring in plantenvoeding, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en toewijding aan kwaliteit. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan schone producten, die zijn gecertificeerd met RHP- en CU-keurmerken, wat aangeeft dat ze voldoen aan strenge normen voor veiligheid en milieu.

Eén van de opvallende producten van Plagron is hun Plagron Hydro A+B plantenvoeding. Deze sterk geconcentreerde minerale basisvoeding is samengesteld uit twee componenten: Hydro A en Hydro B. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in zowel de groeifase als de bloeifase van planten. Hydro A bevat een hoog gehalte aan calcium, wat de plant helpt om beter bestand te zijn tegen hittestress. Hydro B bevat essentiële magnesium, dat een rol speelt bij de aanmaak van chlorofyl, het groene pigment in bladeren.

Wat de Plagron Hydro A&B plantenvoeding uniek maakt, is dat beide componenten alle benodigde sporenelementen bevatten in een snel opneembare (chelaat) vorm. Dit betekent dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de plant kunnen worden opgenomen en efficiënt kunnen worden gebruikt voor zowel groei als bloei. Deze basisvoeding is geschikt voor gebruik op diverse inerte substraten, zoals steenwol, kleikorrels en andere hydrocultuurmedia. Het kan ook worden toegepast in hydroponische systemen. Plagron Hydro A&B plantenvoeding is een eenvoudig te gebruiken en kosteneffectieve oplossing voor het optimaliseren van de groei en bloei van je planten.

Een ander opmerkelijk product van Plagron is hun Coco A+B plantenvoeding. Deze twee componenten sterk geconcentreerde minerale basisvoeding is speciaal ontwikkeld voor gebruik in zowel de groei- als bloeifase van planten op gebufferde kokossubstraten. Door Cocos A en Cocos B in gelijke verhoudingen toe te voegen aan water, creëer je een voedingsoplossing die de behoeften van je planten tijdens beide fasen ondersteunt.

Of je nu kiest voor de Hydro A+B plantenvoeding of de Coco A+B plantenvoeding, Plagron staat garant voor hoogwaardige producten die eenvoudig in gebruik zijn en een kosteneffectieve oplossing bieden voor het voeden van je planten. Met hun uitgebreide assortiment aan basisvoeding, groeivoeding en bloeivoeding voor zowel hydroponische systemen als kokossubstraten, kun je vertrouwen op Plagron voor de beste resultaten in de groei en bloei van je gewassen.

2 Items

Set Descending Direction
per pagina