Gout WG1 plantenvoeding

Verkrijgbaar vanaf € 24,90
Only %1 left

Bent u op zoek naar een krachtige en biologische oplossing om uw planten en stekken te voeden en te laten groeien? Gout WG1 Plantenvoeding is de perfecte keuze voor u. Binnen het assortiment van Gout Holland worden uitsluitend de meest voortreffelijke en zuiverste ingrediënten verwerkt, en Gout heeft een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Met WG1, een wortel- en groeistimulator van ongeëvenaarde kwaliteit, zal uw plant gemakkelijk wortel schieten en uitgroeien tot een prachtig exemplaar.

WG1 is een 100% biologische formule die uw plant of stek stimuleert om optimaal te groeien. Het bevordert de explosieve vertakking van de wortels en stimuleert de ontwikkeling van een uitgebreid netwerk van fijne haarwortels. Hierdoor kan uw plant gemakkelijk voedingsstoffen opnemen en zal deze snel in volume toenemen, zich klaar makend voor een prachtige bloei. Daarnaast verhoogt WG1 de weerstand van uw plant, waardoor deze beter beschermd is tegen schimmels en ziektes.

De samenstelling van WG1 bestaat uit zorgvuldig geselecteerde extracten van planten en zeewier, verrijkt met essentiële sporenelementen, vitamines en natuurlijke planthormonen. Dit maakt het rijk aan organische vetzuren die de gezonde groei van uw plant bevorderen. WG1 is geschikt voor gebruik bij stekken en planten in de groeifase, evenals bij planten in de eerste twee weken van de bloeifase. Of u nu aarde of hydroponische systemen gebruikt, WG1 is perfect afgestemd op beide.

Het gebruik van Gout WG1 Plantenvoeding is eenvoudig. Voeg gewoon 100 ml WG1 toe aan 100 liter water volgens de aanbevolen dosering. Schud de fles goed voor gebruik om ervoor te zorgen dat de ingrediënten gelijkmatig gemengd zijn. WG1 is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, namelijk 0.5, 1 en 5 liter, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Bovendien voldoet WG1 aan de eisen en normen van de biologische landbouw, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van gezonde en duurzaam gekweekte planten. Vertrouw op Gout WG1 Plantenvoeding om uw planten te voeden en te laten groeien, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere en gezondere planeet.

Begin vandaag nog met het optimaliseren van de groei van uw planten en stekken met Gout WG1 Plantenvoeding. Bestel uw fles WG1 en ontdek zelf de indrukwekkende resultaten die het biedt voor de ontwikkeling en gezondheid van uw planten.

Meer informatie
Merk Gout
Type bodem Aarde, Hydro
Type voeding Stekvoeding, Groeivoeding
Soort voeding Wortelstimulators
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Gout WG1 plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen
Meer Gout plantenvoeding