Plagron Top Grow Box 100% Naturel

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 44,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Plagron, met zijn solide reputatie, eenvoudig gebruik en kosteneffectieve oplossingen, is al meer dan 12 jaar een vertrouwd merk in de wereld van plantenvoeding. Met de Top Grow Box 100% Naturel haal je een complete set in huis die perfect is voor kwekers die waarde hechten aan geur, smaak en kwaliteit. Of je nu een ervaren teler bent of net begint, deze box bevat alles wat je nodig hebt om je planten te voeden en te laten bloeien.

Deze box is ontworpen om te voorzien in de behoeften van kwekers die streven naar geurige en smaakvolle planten van hoge kwaliteit. De Top Grow Box 100% Naturel bevat organische basisvoedingen, Alga Grow en Alga Bloom, die niet alleen de groei en bloei stimuleren, maar ook de bodemstructuur verbeteren. Met deze natuurlijke voeding geef je je planten de beste start en zorg je voor een gezonde ontwikkeling gedurende hun hele levenscyclus.

In deze box vind je Alga Grow, een vloeibare organische basisvoeding met een NPK-verhouding van 4-2-4, en Alga Bloom, een vloeibare organische basisvoeding met een NPK-verhouding van 3-2-5. Deze basisvoedingen bevatten essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei en overvloedige bloei van je planten. Daarnaast bevat de Top Grow Box 100% Naturel andere additieven, zoals Power Roots en Vita Race, die je planten extra ondersteuning bieden tijdens de verschillende groeistadia.

Power Roots is een wortelstimulator met een NPK-verhouding van 0-0-2 en Vita Race is een biologische groeistimulator met een NPK-verhouding van 0-5-8. Beide producten dragen bij aan de ontwikkeling van gezonde wortels en bevorderen een sterke groei van je planten. Daarnaast bevat de box de unieke booster Green Sensation, met een NPK-verhouding van 0-9-10, die zorgt voor een explosieve bloei en een verhoogde opbrengst.

De Top Grow Box 100% Naturel van Plagron biedt een complete en handige oplossing voor het kweken van geurige, smaakvolle en hoogwaardige planten. Of je nu kweekt op aarde, in een kleine ruimte of een groter oppervlak wilt bedekken, deze box is geschikt voor een kweekruimte van 1 m² en bevat de benodigde hoeveelheden voeding voor een succesvolle teelt.

Kies voor Plagron plantenvoeding en ervaar zelf de voordelen van de Top Grow Box 100% Naturel. Geef je planten de beste verzorging en zie ze gedijen met geurige aroma's, smaakvolle vruchten en een indrukwekkende opbrengst. Met Plagron sta je garant voor kwaliteit en met de Top Grow Box 100% Naturel heb je alle benodigdheden binnen handbereik om je planten naar hun hoogste potentieel te brengen.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde
Type voeding Biologische plantenvoeding, Groeivoeding, Bloeivoeding, Starterspakket voeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Top Grow Box 100% Naturel
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen