Plagron vita race plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 10,90
Only %1 left

Plagron Vita Race Plantenvoeding - Stimuleer gezonde groei en bloei met deze krachtige ijzerspray.

Plagron, een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding, staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en 12 jaar ervaring. Met een solide reputatie en een eenvoudig in gebruik en kosteneffectief assortiment, vertrouwen tuinders en kwekers wereldwijd op Plagron voor hun kweekbehoeften.

Plagron Vita Race voeding is een essentieel onderdeel van de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase van planten. Deze ijzerspray is een NPK-meststof met een verhouding van 0-5-8, waarbij de nadruk ligt op fosfor (P) en kalium (K) zonder toegevoegde stikstof (N). Dit is gunstig voor de groei en bloei van je planten.

Door het gebruik van Plagron Vita Race voeding bevorder je de aanmaak van bladgroen, waardoor je planten er gezond groen uitzien en optimaal kunnen groeien en bloeien. Vita Race bevat 8% ijzer (Fe), een essentieel mineraal dat betrokken is bij de aanmaak van chlorofyl. Het bevorderen van een gezonde groene kleur van je planten is cruciaal voor hun welzijn.

Plagron Vita Race is geschikt voor gebruik met alle veen- en kokossubstraten, waardoor je flexibel bent in je kweekmethoden. Let op: Plagron Vita Race voeding is niet geschikt voor hydrologische kweekmethoden, zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics. Als je een irrigatiesysteem gebruikt, spoel dan de leidingen na gebruik goed door.

Plagron Vita Race plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 100 ml, 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past en geef je planten de voeding die ze verdienen voor een gezonde groei en bloei.

Geef je planten een voorsprong tijdens de groeifase en de vroege bloeifase met Plagron Vita Race plantenvoeding. Met deze krachtige ijzerspray bevorder je de gezondheid en groei van je planten, terwijl ze er prachtig groen uitzien. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van Vita Race voor je kweek.

Meer informatie
MerkPlagron
Type bodemAarde, Cocos
Type voedingGroeivoeding, Bloeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron vita race plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Plagron plantenvoeding