Plagron terra grow plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 11,90
Only %1 left

Plagron, een gerenommeerd merk met 12 jaar ervaring in plantenvoeding, staat bekend om zijn solide reputatie, eenvoudig in gebruik en kosteneffectieve producten. Vertrouw op Plagron voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van je kweek.

Plagron Terra Grow voeding is een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding, speciaal ontwikkeld voor de groeifase van je planten. Deze voeding voorziet je planten van de juiste balans van voedingsstoffen, waardoor ze gezonde bladeren en sterke stengels ontwikkelen.

De NPK-meststofverhouding van 3-1-3 in Plagron Terra Grow voeding zorgt voor een matige hoeveelheid stikstof (N), een lagere hoeveelheid fosfor (P) en een matige hoeveelheid kalium (K). Deze verhouding is optimaal voor de groeifase, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van gezonde bladeren en sterke structuur.

Deze vloeibare meststof biedt een optimale bemesting tijdens de groei, legt een stevige basis voor je planten en bereidt ze voor om later in staat te zijn om volop te bloeien.

Plagron Terra Grow plantenvoeding is geschikt voor alle soorten aardemengsels en kan moeiteloos worden gecombineerd met andere vloeibare meststoffen en additieven. Het is eenvoudig toe te passen door de fles goed te schudden en maximaal 5 ml Plagron Terra Grow voeding toe te voegen aan 1 liter water (verhouding van 1:200).

Plagron Terra Grow Plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 100 ml, 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past en geef je planten de voeding die ze verdienen voor een sterke groeibasis.

Bestel vandaag nog Plagron Terra Grow voeding en geef je planten de optimale voedingsstoffen om gezond te groeien tijdens de groeifase. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Plagron en zie je planten gedijen.

Meer informatie
MerkPlagron
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingGroeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron terra grow plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Plagron plantenvoeding