Plagron fish force plantenvoeding

Verkrijgbaar vanaf € 9,90
Only %1 left

Plagron, een gerenommeerd merk met 12 jaar ervaring in plantenvoeding, staat bekend om zijn solide reputatie, eenvoudig in gebruik en kosteneffectieve producten. Vertrouw op Plagron voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van je kweek.

Fish Force is een speciaal ontwikkelde voedingsformule op basis van vis, ideaal voor gebruik tijdens de groeifase van je planten. Deze groeivoeding is ontworpen om een snelle groei te stimuleren, groene bladeren te bevorderen en de weerstand van je planten te verhogen.

Fish Force is rijk aan stikstof, aminozuren en vitaminen, essentiële voedingsstoffen voor gezonde plantengroei. Door het gebruik van Fish Force kun je de groei van je planten tijdens de groeifase bevorderen, resulterend in gezonde bladeren en verbeterde weerstand tegen stressfactoren.

Deze voedingsoplossing moet wekelijks worden gebruikt tijdens de groeifase van je planten. Fish Force is geschikt voor alle veen- en kokossubstraten en kan worden toegepast in verschillende kweekmethoden. Let op: Fish Force is niet geschikt voor hydrologische kweekmethoden, zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics.

Fish Force is een NPK-meststof met een uitgebalanceerde verhouding van 3-6-2. Deze verhouding biedt een matige hoeveelheid stikstof (N), een verhoogd gehalte aan fosfor (P) en een matige hoeveelheid kalium (K), wat gunstig is voor de groeifase van je planten.

Schud de fles goed voor gebruik en voeg 10 ml Fish Force toe aan 1 liter water (verhouding van 1:100). Door het gebruik van Fish Force voorzie je je planten van de benodigde voedingsstoffen voor een gezonde groei.

Plagron Fish Force Plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past en geef je planten de voeding die ze verdienen voor een snelle, gezonde groei en verhoogde weerstand.

Geef je planten een voorsprong tijdens de groeifase met Plagron Fish Force Plantenvoeding. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige visgebaseerde voeding voor je kweek.

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde, Cocos, Hydro
Type voeding Groeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron fish force plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen
Meer Plagron plantenvoeding