Plagron Bat Guano plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 9,90
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Met een solide reputatie, jarenlange ervaring en een focus op eenvoudig in gebruik en kosteneffectieve producten, is Plagron een vertrouwd merk in de wereld van plantenvoeding. Plagron biedt hoogwaardige plantenvoeding die voldoet aan de behoeften van telers van alle niveaus.

Plagron Bat Guano plantenvoeding is een meststof die hoofdzakelijk bestaat uit vleermuizenmest en staat bekend als een van de meest uitgebalanceerde natuurlijke meststoffen die beschikbaar zijn. Deze hoogwaardige meststof bevordert een gezonde groei en bloei van planten en biedt tal van voordelen voor de teler.

Een van de voordelen van Plagron Bat Guano plantenvoeding is de rijke concentratie aan fosfor en kalium, wat essentiële voedingsstoffen zijn voor een overvloedige bloei. Door het gebruik van Bat Guano kun je de bloei van je planten stimuleren en tegelijkertijd de geur en smaak verbeteren. Dit maakt het een populaire keuze onder kwekers die streven naar hoogwaardige oogsten met een uitstekende aroma en smaakprofielen.

Plagron Bat Guano plantenvoeding heeft ook andere voordelen, waaronder het bevorderen van wortelvorming en bodemleven. Het stimuleert gezonde groei en bloei, wat resulteert in weelderige en gezonde planten. Bovendien zorgt het gebruik van Bat Guano voor een natuurlijke en evenwichtige voeding van de planten, zonder schadelijke chemicaliën.

De hoofdingrediënten van Plagron Bat Guano zijn vleermuizenmest, guano van zeevogels en vinasse-extract. Deze combinatie zorgt voor een rijke en evenwichtige voeding voor je planten. De NPK-meststofverhouding van Bat Guano is 3-15-4, wat aangeeft dat het een hoger gehalte aan fosfor en kalium bevat ten opzichte van stikstof.

Voor optimaal gebruik in volle grond wordt geadviseerd om 20 kg Bat Guano per 100 m2 te gebruiken. Als je in potgrond kweekt, is de aanbevolen dosering 10 kg Bat Guano per 1.000 liter potgrond.

Plagron Bat Guano voeding is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten, waaronder 1 kg potten, 5 kg emmers en 20 kg zakken. Hierdoor kun je de juiste hoeveelheid kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en kweekomstandigheden.

Kies voor de kracht van natuurlijke meststoffen met Plagron Bat Guano voeding en geniet van gezonde groei en overvloedige bloei van jouw planten. Verbeter de geur en smaak van je gewassen en oogst kwaliteitsresultaten met deze hoogwaardige meststof. Met Plagron plantenvoeding bereik je de beste resultaten in je kweekomgeving.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde
Type voeding Groeivoeding, Bloeivoeding
Soort voeding Bodemverbeteraars

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Bat Guano plantenvoeding
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen