Plagron green sensation plantenvoeding

Verkrijgbaar vanaf € 24,90
Only %1 left

No Related Posts

Plagron is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche heeft Plagron een solide reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige producten voor tuinders en kwekers. Een van de belangrijke kenmerken van Plagron is de RHP- en CU-certificering, wat betekent dat hun producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden geproduceerd volgens strikte richtlijnen.

Plagron Green Sensation voeding is de ultieme 4-in-1 booster die geschikt is voor alle kweekstijlen en gegarandeerd de hoogste opbrengst levert. Deze krachtige bloeivoeding combineert vier werkingen in één fles. Plagron Green Sensation plantenvoeding verbetert niet alleen de bloei van je planten, maar versterkt ook hun weerstand, stimuleert een gezonde bodem en maximaliseert de opbrengst.

Met Plagron Green Sensation haal je het maximale uit je planten tijdens de bloeifase. Voeg slechts 1 ml Plagron Green Sensation toe per liter water (verhouding van 1:1000) en meng dit met je basisvoeding tot de gewenste EC-waarde is bereikt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor gebruik vanaf de vierde week van de bloeifase, wanneer je planten extra ondersteuning nodig hebben voor een weelderige bloei.

De NPK-meststof samenstelling van Plagron Green Sensation is 0-9-10, met 9% fosfor (P2O5) en 10% kalium (K2O). Deze essentiële voedingsstoffen zijn van cruciaal belang voor een gezonde bloei en een maximale opbrengst. Met Green Sensation krijgen je planten de ideale combinatie van voedingsstoffen om weelderige bloemen te ontwikkelen en een indrukwekkende oogst te leveren.

Plagron Green Sensation is verkrijgbaar in flessen van 100 ml, 250 ml, 500 ml en 1 liter, evenals in flaconnen van 5 liter. Kies de juiste maat voor je behoeften en geef je planten de ultieme boost voor een ongeëvenaarde bloei en maximale opbrengst. Bestel vandaag nog Plagron Green Sensation plantenvoeding en bereik spectaculaire resultaten in je kweekproject.

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde, Cocos, Hydro
Type voeding Bloeivoeding
Soort voeding Enzymen, Bloeistimulators
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron green sensation plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen
Meer Plagron plantenvoeding