Plagron power roots plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 14,90
Only %1 left

Plagron is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een solide reputatie, 12 jaar ervaring en een eenvoudig in gebruik en kosteneffectief assortiment, vertrouwen tuinders en kwekers wereldwijd op Plagron voor hun kweekbehoeften.

Plagron Power Roots plantenvoeding is een krachtig additief dat speciaal is ontworpen om de groei van wortels te bevorderen en de weerstand van planten te verhogen. Met een unieke mix van humuszuren, zeewierextracten, vitamines en gehydrolyseerde eiwitten, biedt Plagron Power Roots voeding een complete voeding voor gezonde wortels. Deze ingrediënten werken samen om de wortelontwikkeling te stimuleren en te verbeteren, wat resulteert in een betere opname van voedingsstoffen.

Gebruik is eenvoudig: voeg 1 ml Plagron Power Roots toe aan 1 liter water (verhouding van 1:1000). Geef je planten deze voedingsoplossing bij elke watergift tot en met de derde week van de bloeifase om de voordelen van Plagron Power Roots voeding ten volle te benutten. Het is geschikt voor gebruik met alle substraten, waardoor je flexibel kunt zijn in je kweekmethoden.

Plagron Power Roots voeding is een waardevol additief voor kwekers die de wortelgroei van hun planten willen stimuleren en de weerstand willen verhogen. Het is belangrijk op te merken dat Plagron Power Roots voeding niet geschikt is voor hydrologische kweekmethoden, zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics. Als je een irrigatiesysteem gebruikt, zorg er dan voor dat je de leidingen goed doorspoelt na het gebruik van dit product.

Met een NPK-verhouding van 0-0-2 biedt Power Roots geen stikstof (N), maar wel een hoger gehalte aan fosfor (P) en kalium (K), wat gunstig is voor de wortelgroei. Het resultaat is gezonde en krachtige wortels die je planten ondersteunen tijdens hun groeifase.

Plagron Power Roots plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past en geef je planten de voeding die ze verdienen voor een sterke wortelgroei en verbeterde weerstand. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van Plagron Power Roots voor je kweek.

Meer informatie
MerkPlagron
Type bodemAarde, Cocos
Type voedingGroeivoeding
Soort voedingWortelstimulators
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron power roots plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Plagron plantenvoeding