Plagron Starterset 100% Terra

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 11,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

De Starter Set 100% TERRA van Plagron is de ideale keuze voor beginnende kwekers die willen kennismaken met de hoogwaardige producten van Plagron. Deze complete set bevat alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt om één plant succesvol te laten groeien en bloeien.

Met de meegeleverde meststoffen Terra Grow en Terra Bloom heb je de basisvoedingsstoffen die cruciaal zijn voor zowel de groei- als bloeifase van je plant. Terra Grow is een vloeibare minerale basisvoeding met een uitgebalanceerde NPK-verhouding van 3-1-3. Het voorziet je plant van de juiste verhouding stikstof, fosfor en kalium om gezonde groei te stimuleren. Terra Bloom, met een NPK-verhouding van 2-2-4, is speciaal ontwikkeld om de bloeifase te ondersteunen en zorgt voor een overvloedige bloei en vruchtvorming.

Daarnaast bevat de Starter Set 100% TERRA ook Power Roots, een wortelstimulator met een NPK-verhouding van 0-0-2. Power Roots speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van gezonde wortels. Het stimuleert de wortelgroei en zorgt voor een sterk en goed ontwikkeld wortelstelsel. Hierdoor kan je plant optimaal voedingsstoffen opnemen en wordt de algehele gezondheid en vitaliteit bevorderd.

Deze set is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook kosteneffectief. Plagron heeft een solide reputatie opgebouwd in de kweekindustrie dankzij hun 12 jaar ervaring en betrouwbare producten. Met de Starter Set 100% TERRA heb je alles wat je nodig hebt om een gezonde en weelderige plant te kweken.

Kies voor de Starter Set 100% TERRA van Plagron en ontdek zelf waarom ze bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van plantenvoeding. Geef je plant een optimale start en geniet van het groeiproces met de expertise van Plagron. Start je kweekavontuur met vertrouwen en zie je plant gedijen met de juiste voedingsstoffen die de Starter Set 100% TERRA biedt.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde
Type voeding Groeivoeding, Bloeivoeding, Starterspakket voeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Starterset 100% Terra
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen