Plagron Silic Rock plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 14,90
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Plagron heeft een solide reputatie op het gebied van plantenvoeding, en met meer dan 12 jaar ervaring bieden ze producten die eenvoudig in gebruik zijn en kosteneffectieve oplossingen bieden. Plagron staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige plantenvoeding die aan jouw behoeften voldoet.

Plagron Silic Rock voeding is een speciaal ontwikkelde siliciummeststof die planten helpt bij het aanvullen van mogelijke siliciumtekorten. Silicium is een essentieel element voor planten, en een tekort kan problemen veroorzaken. Plagron Silic Rock verbetert de opname van voedingsstoffen die cruciaal zijn voor de plant en bevat silicium in een vorm die gemakkelijk door de plant kan worden opgenomen. Door het gebruik van Plagron Silic Rock voeding worden de celwanden versterkt en de weerstand van de plant verhoogd, waardoor deze beter bestand is tegen stressfactoren zoals plagen, ziektes en abiotische stress.

Houd er rekening mee dat Plagron Silic Rock voeding niet geschikt is voor hydrologische kweekmethoden zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics. Zorg ervoor dat je een geschikte kweekmethode selecteert bij het gebruik van Plagron Silic Rock plantenvoeding.

Plagron Silic Rock bevat een NPK-meststofverhouding van 1,5-0-1,7, wat betekent dat het een relatief hoger gehalte aan stikstof (N) en kalium (K) heeft in vergelijking met fosfor (P). Deze uitgebalanceerde samenstelling voorziet de planten van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en bloei.

Met 1,0% siliciumdioxide (SiO2) biedt Plagron Silic Rock voeding een waardevolle bron van silicium, wat essentieel is voor de plantengezondheid. Het versterkt de celwanden, verbetert de structuur van de planten en helpt bij het creëren van een stevige en gezonde groei.

Plagron Silic Rock plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 250 ml, 500 ml en 1 liter, evenals kannen van 5 liter, 10 liter en 20 liter, zodat je kunt kiezen welke verpakking het beste bij jouw behoeften past.

Geef jouw planten de weerstand die ze nodig hebben met Plagron Silic Rock plantenvoeding. Verbeter de opname van voedingsstoffen en versterk de celwanden voor een gezonde en krachtige groei. Kies voor de hoogwaardige siliciummeststof van Plagron en geniet van optimale plantenprestaties.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde, Cocos
Type voeding Groeivoeding, Bloeivoeding
Soort voeding Plantversterkers

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Silic Rock plantenvoeding
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen