Plagron Lemon Kick plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 8,90
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Plagron heeft een solide reputatie opgebouwd in de wereld van plantenvoeding, en met meer dan 12 jaar ervaring bieden ze producten die eenvoudig in gebruik zijn en kosteneffectieve oplossingen bieden. Plagron staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige plantenvoeding die aan jouw behoeften voldoet.

Plagron Lemon Kick plantenvoeding is een biologische pH-regelaar die speciaal is ontwikkeld om de pH-waarde van het voedingswater te verlagen naar het ideale bereik van 5,5 - 6,5. Het handhaven van de juiste pH-waarde is essentieel voor een optimale opname van voedingsstoffen door de plant. Met Plagron Lemon Kick plantenvoeding zorg je ervoor dat de voedingsoplossing de juiste pH-waarde heeft, wat op zijn beurt een stimulerend effect heeft op de stofwisseling van de plant en resulteert in een snellere groei.

Plagron Lemon Kick plantenvoeding bevat water en citroenzuur als actieve ingrediënten. Deze biologische formule zorgt voor een veilige en effectieve manier om de pH-waarde van het voedingswater aan te passen. Het is geschikt voor gebruik op verschillende kweekbodems, waaronder aarde, cocos en zelfs hydroponische systemen.

Met Plagron Lemon Kick plantenvoeding kun je de pH-waarde van het voedingswater effectief verlagen naar het optimale bereik voor plantengroei. Door dit te doen, zorg je ervoor dat de plant de voedingsstoffen in de juiste verhouding kan opnemen, wat resulteert in een stimulerend effect op de stofwisseling en een snellere groei. Dit leidt uiteindelijk tot gezondere en vitalere planten.

Plagron Lemon Kick plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 500 ml en 1 liter, evenals kannen van 5 liter, waardoor je de juiste hoeveelheid kunt kiezen die past bij jouw behoeften.

Kies voor Plagron Lemon Kick plantenvoeding en zorg voor de optimale pH-waarde van jouw voedingswater. Stimuleer de groei van jouw planten en geniet van gezonde en bloeiende resultaten. Met de betrouwbare plantenvoeding van Plagron haal je het beste uit jouw kweekomgeving.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde, Cocos, Hydro
Soort voeding pH regulators

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Lemon Kick plantenvoeding
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen