Plagron Hydro A+B plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 14,90
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Plagron, een gerenommeerd merk met 12 jaar ervaring in plantenvoeding, staat bekend om zijn solide reputatie, eenvoudig in gebruik en kosteneffectieve producten. Vertrouw op Plagron voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van je kweek.

Plagron Hydro A&B plantenvoeding is een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding, speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens zowel de groei- als de bloeifase van je planten. Deze tweecomponenten meststof bevat alle essentiële sporenelementen in een snel opneembare vorm, inclusief chelaatvormen. Hierdoor krijgen je planten direct toegang tot de voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Plagron Hydro A voeding is verrijkt met calcium, een belangrijk element dat helpt bij het verminderen van hittestress bij de planten. Plagron Hydro B voeding bevat magnesium, een onmisbare bouwsteen voor de aanmaak van bladgroen en de groei van de planten. Samen vullen Hydro A en Hydro B voeding elkaar perfect aan, waardoor ze een complete combinatie van voedingsstoffen vormen.

De NPK-meststofverhouding van Plagron Hydro A&B is perfect afgestemd op de behoeften van je planten. Hydro A heeft een verhouding van 3-0-1, met een matige hoeveelheid stikstof (N) en een goede hoeveelheid calcium (Ca). Hydro B heeft een verhouding van 1-3-6, met een matige hoeveelheid stikstof (N), een hogere hoeveelheid fosfor (P) en een goede hoeveelheid magnesium (MgO). Dit zorgt ervoor dat je planten de juiste voedingsstoffen krijgen voor een gezonde groei en bloei.

Plagron Hydro A&B voeding kan worden gebruikt op alle soorten inerte substraten, zoals aarde, kokos en hydrocultuur. Het is eenvoudig toe te passen door de juiste hoeveelheid Hydro A en Hydro B te mengen volgens de instructies.

Plagron Hydro A&B is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past en geef je planten de complete voeding die ze verdienen.

Bestel vandaag nog Plagron Hydro A&B Plantenvoeding en voorzie je planten van de ideale voedingsoplossing tijdens zowel de groei- als de bloeifase. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Plagron en zie je planten gedijen met gezonde groei en prachtige bloemen.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Hydro
Type voeding Basisvoeding, Groeivoeding, Bloeivoeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Hydro A+B plantenvoeding
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen