Hesi Hydro Bloei plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 9,90
Op voorraad
Only %1 left

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Hesi is een bloeiend internationaal bedrijf met 27 jaar kennis en ervaring in de plantenvoedingsindustrie en een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Met hun complete voedingsoplossingen voor elke fase van de plantencyclus, staat Hesi bekend als een betrouwbare partner voor tuiniers en kwekers. En nu introduceren we met trots Hesi Hydro Bloom plantenvoeding, de perfecte meststof voor hydrocultuursystemen tijdens het bloeiseizoen.

Hesi Hydro Bloom voeding is een complete meststof die zorgvuldig is samengesteld met de juiste verhoudingen van voedingsstoffen en sporenelementen die essentieel zijn voor een gezonde en overvloedige bloei. Deze voedingsstoffen zijn gemakkelijk opneembaar voor je planten zodra ze worden aangeboden, waardoor ze direct kunnen profiteren van de beschikbare voeding.

Een opvallend kenmerk van Hesi Hydro Bloom plantenvoeding is de toevoeging van extra vitamines. Deze vitamines fungeren als groeistimulanten voor micro-organismen, die op hun beurt een gezonde microfilm op het substraat bevorderen. Deze microfilm is gunstig omdat het water en voedingsstoffen vasthoudt, terwijl het schadelijke ziekteverwekkers afstoot. Op deze manier draagt Hesi Hydro Bloom voeding bij aan een optimale groeiomgeving voor je planten.

Hesi Hydro Bloom plantenvoeding is ontworpen voor gebruiksgemak, omdat het een complete meststof is die alle benodigde voedingsstoffen bevat voor de bloeifase van je planten. Het is pH-gebufferd, wat betekent dat het helpt om de pH-waarde van het voedingswater stabiel te houden. Een stabiele pH is van vitaal belang voor een optimale opname van voedingsstoffen door de wortels, waardoor je planten alles krijgen wat ze nodig hebben voor een gezonde en weelderige bloei.

Of je nu een beginnende hydrocultuurkweker bent of een ervaren tuinier, Hesi Hydro Bloom plantenvoeding biedt een handige en effectieve oplossing voor de voedingsbehoeften van je bloeiende planten. Het is specifiek ontworpen voor hydrocultuur en zorgt voor een gezonde en overvloedige bloei. Vertrouw op Hesi, de pionier in plantenvoeding, om je bloeiende planten naar nieuwe hoogten te brengen. Bestel vandaag nog je fles Hesi Hydro Bloom voeding en laat je planten stralen met prachtige bloemen en weelderige groei.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Hesi
Type bodem Hydro
Type voeding Bloeivoeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Hesi Hydro Bloei plantenvoeding
Meer Hesi plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen