Hesi Starter Box voor Coco

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 54,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Hesi is een bloeiend internationaal bedrijf met 27 jaar kennis en ervaring in de plantenvoedingsindustrie en een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Met hun complete voedingsoplossingen voor elke fase van de plantencyclus staan ze bekend als de go-to bron voor tuiniers en kwekers. En nu presenteren we met trots de Hesi Starter Box voor Coco plantenvoeding, de ideale set om jouw kweekavontuur op cocos tot een succes te maken.

De Starter Boxen van Hesi zijn speciaal samengesteld om kwekers alles te bieden wat ze nodig hebben om succesvol van start te gaan op verschillende groeimedia. Of je nu kweekt op aarde, hydro of coco, er is een specifieke Starter Box beschikbaar die perfect aansluit op jouw behoeften. Deze Starter Boxen zijn met name geschikt voor beginnende kwekers met een kleinere kweekruimte, waardoor ze een eenvoudige en handige oplossing bieden.

De Hesi Starter Box voor Coco bevat een uitgebalanceerde selectie van hoogwaardige plantenvoedingsproducten die specifiek zijn ontworpen voor cocosgebaseerde kweek. In deze box vind je onder andere het krachtige Wortelcomplex, dat de wortelontwikkeling stimuleert en de opname van voedingsstoffen verbetert. Daarnaast bevat de box SuperVit, een biostimulant die buitengewone resultaten kan opleveren met slechts een paar druppels. SuperVit verbetert het energieniveau van de planten en versterkt hun vitaliteit en weerstand tegen negatieve factoren.

Met Hesi PowerZyme voeding bevorder je de afbraak van organisch materiaal in het cocossubstraat, wat resulteert in een gezond en vruchtbaar bodemleven. Hesi TNT-complex voeding zorgt voor een optimale groei van je planten in de vegetatieve fase, terwijl Hesi Coco voeding een speciale meststof is die is afgestemd op de unieke behoeften van cocosplanten. Het biedt de juiste verhoudingen van voedingsstoffen voor een gezonde en overvloedige groei.

PK 13/14 is een krachtige bloeistimulator die de bloeifase van je planten naar een hoger niveau tilt, resulterend in prachtige bloemen en vruchten. En met Hesi BOOST geef je je planten een extra boost voor een explosieve groei en bloei.

Als kers op de taart ontvang je ook een catalogus en kweekschema, zodat je alle benodigde informatie bij de hand hebt om het beste uit je planten te halen.

Met de Hesi Starter Box voor Coco Plantenvoeding ben je volledig uitgerust om succesvol te starten op cocos. Het biedt een complete en uitgebalanceerde voedingsoplossing, specifiek afgestemd op de behoeften van je cocosplanten. Vertrouw op de expertise van Hesi en maak een vliegende start in je kweekavontuur op cocos. Bestel vandaag nog jouw Hesi Starter Box en geniet van gezonde en weelderige planten vanaf het allereerste begin.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Hesi
Type bodem Cocos
Type voeding Starterspakket voeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Hesi Starter Box voor Coco
Meer Hesi plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen