Hesi POWER Zyme plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 9,90
Only %1 left

Hesi is een bloeiend internationaal bedrijf met een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Met 27 jaar kennis en ervaring in de plantenvoedingsindustrie biedt Hesi een breed scala aan voedingsformules die nauwkeurig zijn afgestemd op verschillende groeifasen van planten. Of het nu gaat om groeiboosters, bloeiboosters, wortelstimulatoren of additieven, Hesi voorziet in een complete voedingsoplossing voor elke fase van de plantencyclus. En nu presenteren we met trots Hesi PowerZyme plantenvoeding, een revolutionaire plantenversterker die speciaal is ontwikkeld om de kwaliteit van het substraat van je planten te verbeteren.

Hesi PowerZyme plantenvoeding bevat enzymen die zijn verkregen uit een Trichoderma-schimmel. Deze enzymen hebben de unieke eigenschap om cellulose, een belangrijk bestanddeel van dode plantendelen, snel af te breken tot essentiële componenten. Door het gebruik van Hesi PowerZyme plantenvoeding worden kleine dode plantendelen efficiënt afgebroken, waardoor het substraat schoon blijft en er geen ophoping van organisch materiaal ontstaat. Dit zorgt voor een optimale omgeving voor de wortels, waarbij ze voldoende zuurstof kunnen krijgen en kunnen profiteren van de aanwezigheid van nuttige micro-organismen.

Een van de belangrijkste voordelen van Hesi PowerZyme plantenvoeding is dat het kan worden gebruikt in verschillende teeltsystemen, waaronder aarde, cocos en hydro. Of je nu binnen of buiten kweekt, PowerZyme is geschikt voor diverse omgevingen en zal de gezondheid van je planten versterken. Door het substraat schoon en optimaal te houden, biedt PowerZyme de ideale omgeving voor sterke en gezonde wortels, wat resulteert in een verbeterde groei en ontwikkeling van je planten.

Investeer in de gezondheid van je planten met Hesi PowerZyme plantenvoeding. Ervaar de voordelen van deze plantenversterker en creëer een schoon en optimaal substraat voor je planten. Bestel vandaag nog je fles PowerZyme en ontdek waarom Hesi bekend staat om zijn kennis en expertise in de plantenvoedingsindustrie.

Meer informatie
MerkHesi
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingGroeivoeding
Soort voedingEnzymen
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Hesi POWER Zyme plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Hesi plantenvoeding