Gout Th3 plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 38,90
Only %1 left

Ontdek Gout Th3 plantenvoeding, de krachtige afrijper die ervoor zorgt dat jouw planten hun vruchtdracht optimaal ontwikkelen. Binnen het assortiment van Gout Holland worden uitsluitend de meest voortreffelijke en zuiverste ingrediënten verwerkt, omdat Gout een sterke focus heeft op kwaliteit en duurzaamheid.

Gout Th3 plantenvoeding is een 100% natuurlijke bloeivoeding die specifiek is samengesteld om planten in de laatste fase van hun groei te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Deze specifieke stoffen stimuleren de ontwikkeling van vruchten en dragen bij aan een goede oogst van hoge kwaliteit. Daarnaast versterkt Th3 de weerstand van de planten, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziektes en schimmels.

Of je nu in aarde of hydrosystemen kweekt, Th3 plantenvoeding is geschikt voor planten in de laatste drie weken van de bloeifase. Het zorgt ervoor dat je planten de juiste voedingsstoffen krijgen op het cruciale moment van rijping. Voor gebruik wordt een dosering van 100 ml Th3 per 100 liter water aanbevolen, zodat je de optimale verhouding bereikt.

Gout Th3 plantenvoeding is 100% natuurlijk en bevat alleen de beste ingrediënten. Het is belangrijk om het product niet onder de 5°C te bewaren en voor gebruik de fles goed te schudden, zodat alle waardevolle stoffen goed gemengd zijn.

Gout Th3 plantenvoeding is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, namelijk 0.5, 1 en 5 liter, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften.

Vertrouw op de expertise van Gout Holland en geef je planten de beste verzorging met Gout Th3 plantenvoeding. Stimuleer een goede oogst en verhoog de weerstand van je planten. Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Gout en geniet van een succesvolle en gezonde teelt.

Meer informatie
MerkGout
Type bodemAarde, Hydro
Type voedingBloeivoeding
Soort voedingTopharders
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Gout Th3 plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Gout plantenvoeding