Hesi Starter Box voor Hydro

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 54,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Hesi is een bloeiend internationaal bedrijf met 27 jaar kennis en ervaring in de plantenvoedingsindustrie en een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Ze staan bekend om hun complete voedingsoplossingen die perfect aansluiten op elke fase van de plantencyclus. En nu presenteren we met trots de Hesi Starter Box voor Hydro plantenvoeding, de ideale set om jouw kweekavontuur in hydrocultuur tot een succes te maken.

De Starter Boxen van Hesi zijn zorgvuldig samengesteld om kwekers alles te bieden wat ze nodig hebben om met vertrouwen te starten op verschillende groeimedia. Of je nu kweekt op aarde, hydro of coco, er is een specifieke Starter Box beschikbaar die perfect aansluit op jouw behoeften. Deze Starter Boxen zijn met name ideaal voor beginnende kwekers met een kleinere kweekruimte, omdat ze een eenvoudige en handige oplossing bieden.

De Hesi Starter Box voor Hydro bevat een uitgebalanceerde selectie van hoogwaardige plantenvoedingsproducten die specifiek zijn ontworpen voor hydrocultuur. In deze box vind je onder andere het krachtige Wortelcomplex, dat de wortelontwikkeling stimuleert en de opname van voedingsstoffen verbetert. SuperVit, een biostimulant die bekendstaat om zijn buitengewone resultaten, versterkt het energieniveau van je planten en verhoogt hun vitaliteit en weerstand tegen negatieve factoren.

Hesi PowerZyme voeding bevordert de afbraak van organisch materiaal in het hydrosubstraat, wat zorgt voor een gezond en evenwichtig bodemleven. Hydro Groei en Hydrobloei zijn speciale meststoffen die de groei en bloei van je hydroplanten optimaliseren. Ze zijn nauwkeurig samengesteld met de juiste verhoudingen van voedingsstoffen, waardoor je planten alle benodigde voeding krijgen voor een gezonde en weelderige groei.

Met Hesi PK 13/14, een krachtige bloeistimulator, verhoog je de opbrengst en kwaliteit van je bloemen en vruchten. En met Hesi Boost voeding geef je je planten een extra stimulans voor een explosieve groei en bloei.

Als kers op de taart ontvang je ook een catalogus en kweekschema, zodat je alle benodigde informatie bij de hand hebt om het beste uit je planten te halen.

Met de Hesi Starter Box voor Hydro ben je volledig uitgerust om succesvol te starten met hydrocultuur. Het biedt een complete en uitgebalanceerde voedingsoplossing, specifiek afgestemd op de behoeften van je hydroplanten. Vertrouw op de expertise van Hesi en maak een vliegende start in je hydrokweekavontuur. Bestel vandaag nog jouw Hesi Starter Box en geniet van gezonde en weelderige planten vanaf het allereerste begin.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Hesi
Type bodem Hydro
Type voeding Starterspakket voeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Hesi Starter Box voor Hydro
Meer Hesi plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen