Plagron pure zym plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 5,90
Only %1 left

Plagron is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche heeft Plagron een solide reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige producten voor tuinders en kwekers. Een van de belangrijke kenmerken van Plagron is de RHP- en CU-certificering, wat betekent dat hun producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden geproduceerd volgens strikte richtlijnen.

Plagron Pure Zym plantenvoeding is een krachtige bodemverbeteraar op basis van natuurlijke enzymen. Het stimuleert de afbraak van plantenresten, waardoor extra voedingsstoffen vrijkomen die gunstig zijn voor het bodemleven. Daarnaast verhoogt Plagron Pure Zym de beschikbaarheid van zuurstof in het substraat, wat essentieel is voor gezonde wortelontwikkeling en optimale opname van voedingsstoffen.

In de nieuwe formule van Plagron Pure Zym voeding is er een grote verscheidenheid aan enzymen toegevoegd, waardoor de afbraak van dood plantenmateriaal versneld wordt. Dit betekent dat je planten het dode plantenmateriaal nog sneller en efficiënter kunnen opnemen dan voorheen, wat resulteert in een verbeterde groei en vitaliteit.

Gebruik is eenvoudig: schud de fles goed voor gebruik en voeg 1 ml Plagron Pure Zym voeding toe aan 1 liter water (verhouding van 1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing gedurende de gehele kweek bij elke watergeefbeurt om de voordelen van Plagron Pure Zym voeding te maximaliseren. Plagron Pure Zym is geschikt voor gebruik in alle veen- en kokossubstraten en zorgt voor een gezonder bodemleven en een verbeterde voedingsstoffencyclus.

Let op: Plagron Pure Zym is niet geschikt voor hydrologische kweekmethoden, zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics.

Plagron Pure Zym is een waardevolle toevoeging aan je kweekproces, omdat het de bodemconditie verbetert, de voedingsstoffencyclus bevordert en zorgt voor een gezonder bodemleven. Met Plagron Pure Zym voeding geef je je planten de beste start voor optimale groei en ontwikkeling.

Plagron Pure Zym voeding is verkrijgbaar in flessen van 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter en jerrycans van 5 liter. Kies de juiste maat voor je behoeften en ervaar zelf de voordelen van deze gestabiliseerde enzymoplossing. Bestel vandaag nog Plagron Pure Zym Plantenvoeding en geef je planten de gezonde bodem die ze verdienen.

Meer informatie
MerkPlagron
Type bodemAarde, Cocos
Soort voedingEnzymen
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron pure zym plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Plagron plantenvoeding