Plagron terra bloom plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 11,90
Only %1 left

Plagron is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche heeft Plagron een solide reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige producten voor tuinders en kwekers. Een van de belangrijke kenmerken van Plagron is de RHP- en CU-certificering, wat betekent dat hun producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden geproduceerd volgens strikte richtlijnen.

Plagron Terra Bloom plantenvoeding is een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding die speciaal is ontwikkeld voor gebruik tijdens de bloeifase van je plant. Met een gebalanceerde verhouding van fosfor en kalium (2-2-4) en een laag stikstofgehalte, voorziet Terra Bloom je planten van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde bloei. Deze vloeibare meststof is ontworpen om de bloemzetting te bevorderen en te ondersteunen, waardoor je kunt genieten van weelderige en prachtige bloemen.

Plagron Terra Bloom plantenvoeding is geschikt voor alle soorten aardemengsels en kan probleemloos worden gebruikt in combinatie met andere vloeibare meststoffen en additieven. Dankzij de nieuwe formule bevat Terra Bloom plantenvoeding gechelateerde spoorelementen, die beter opneembaar zijn voor je planten en minder afhankelijk zijn van de pH-waarde. Deze gechelateerde spoorelementen hebben een hoge mobiliteit binnen de planten, waardoor voedingsstoffen sneller naar de aangetaste gebieden worden getransporteerd en de kans op tekorten wordt verminderd. Met Plagron Terra Bloom voeding geef je je planten een voorsprong tijdens de bloeifase.

Plagron Terra Bloom plantenvoeding is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en jerrycans van 5 liter, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je behoeften en de grootte van je kweekproject. Voeg Plagron Terra Bloom voeding toe aan je voedingsroutine en zie hoe je planten gedijen met weelderige bloemen en een overvloedige bloei. Bestel vandaag nog Plagron Terra Bloom plantenvoeding en geef je planten de voedingsstoffen die ze verdienen voor een prachtige bloeiperiode.

Meer informatie
MerkPlagron
Type bodemAarde, Cocos
Type voedingBloeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron terra bloom plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Plagron plantenvoeding