Gout Gb plantenvoeding

Verkrijgbaar vanaf € 12,90
Only %1 left

No Related Posts

Maak kennis met Gout Gb plantenvoeding, de complete basisvoeding speciaal ontwikkeld voor kweek op aarde. Gout Holland, bekend om zijn sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, verwerkt uitsluitend de meest voortreffelijke en zuiverste ingrediënten in hun assortiment.

Gout Gb plantenvoeding is een zuivere basisvoeding die speciaal is ontworpen voor zowel de bloei als de groei van planten op kalkrijke grond. Met Gout Gb voeding geef je jouw planten alles wat ze nodig hebben om gezond en weelderig te groeien. Of je nu een beginnende kweker bent of een ervaren tuinier, Gout Gb plantenvoeding biedt de perfecte voedingsoplossing.

De Gout Gb basisvoeding is verkrijgbaar in verschillende groottes, waaronder 1, 5 en 10 liter, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Het bevat natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (stikstof, fosfor, kali en magnesium), evenals essentiële sporenelementen in een direct opneembaar EDTA chelaat.

Met een uitgebalanceerde verhouding van N-P-K 3,1-1,8-5,3 en toegevoegde magnesium (Mg) en sporenelementen zoals B, Cu, Fe, Mn, Mo en Zn, voorziet Gb je planten van alle benodigde voedingsstoffen voor een gezonde groei en bloei.

De dosering van Gb kan worden afgestemd op je specifieke behoeften. Gebruik een EC-meter om de juiste dosering te bepalen, of hanteer ongeveer 200 ml per 100 liter water. Vergeet niet om de fles goed te schudden voor gebruik, zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Gout Gb plantenvoeding staat garant voor 100% zuiverheid en hoge kwaliteit. Met deze basisvoeding geef je je planten de beste start en creëer je optimale groeiomstandigheden. Kies voor Gout Gb plantenvoeding en geniet van gezonde en weelderige planten, dankzij de voortreffelijke ingrediënten en de expertise van Gout Holland.

Meer informatie
Merk Gout
Type bodem Aarde
Type voeding Basisvoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Gout Gb plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen
Meer Gout plantenvoeding