Plagron Top Grow Box 100% Terra

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 44,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Met een solide reputatie op het gebied van plantenvoeding, jarenlange ervaring en een focus op eenvoudig gebruik en kosteneffectieve producten, is Plagron een vertrouwd merk voor telers van alle niveaus. De Top Grow Box 100% Terra is een handige en complete set die alles bevat wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek op aarde.

Deze box is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kwekers die flexibel willen zijn en snel willen kunnen reageren op de behoeften van hun planten. Met de verschillende producten in de box, waaronder basisvoedingen, additieven en een unieke booster, kun je gemakkelijk inspelen op de groei- en bloeifase van je planten. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, de Top Grow Box 100% Terra biedt een complete en handige oplossing.

In deze box vind je Terra Grow, Terra Bloom, Power Roots, Pure Zym en de unieke booster Green Sensation. Terra Grow is een vloeibare basisvoeding met een NPK-verhouding van 3-1-3 en bevat 100 ml. Terra Bloom is een vloeibare basisvoeding met een NPK-verhouding van 2-2-4 en bevat 1 liter. Power Roots is een wortelstimulator met een NPK-verhouding van 0-0-1 en bevat 100 ml. Pure Zym is een enzymatische bodemverbeteraar en bevat 100 ml. Als laatste hebben we Green Sensation, een unieke booster met een NPK-verhouding van 0-9-10 en bevat 100 ml. Deze producten bevatten direct opneembare voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezonde groei en bloei van je planten.

Of je nu een kleine kweekruimte hebt of een grotere oppervlakte wilt bedekken, de Top Grow Box 100% Terra is afgestemd op een kweekruimte van 1 m² en bevat de benodigde hoeveelheden voeding voor een succesvolle kweek op aarde.

Met de Top Grow Box 100% Terra van Plagron heb je alles wat je nodig hebt om je planten vanaf het begin tot het einde te voeden en te verzorgen. Profiteer van de flexibiliteit en het gemak van deze complete set en bereik de beste resultaten in je kweekomgeving. Plagron plantenvoeding staat garant voor kwaliteit en succes, en met de Top Grow Box 100% Terra ben je verzekerd van een gezonde en weelderige groei van je planten.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Plagron
Type bodem Aarde
Type voeding Starterspakket voeding

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Plagron Top Grow Box 100% Terra
Meer Plagron plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen