Hesi Fosfor Plus plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 7,90
Only %1 left

Met 27 jaar kennis en ervaring in de plantenvoedings industrie is Hesi een bloeiend internationaal bedrijf met een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Het assortiment van Hesi omvat een breed scala aan voedingsformules die nauwkeurig zijn afgestemd op verschillende groeifasen van planten. Van groeiboosters en bloeiboosters tot wortelstimulatoren en additieven, Hesi biedt een complete voedingsoplossing voor elke fase van de plantencyclus. En nu presenteert Hesi met trots Hesi Phosphorus Plus plantenvoeding, een revolutionair voedingssupplement dat voldoet aan de specifieke behoefte aan fosfor en kalium tijdens de bloeifase van uw planten.

Tijdens de bloeifase hebben planten een verhoogde behoefte aan fosfor en kalium. Hesi Phosphorus Plus plantenvoeding is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in deze toenemende behoefte. Fosfor is een essentiële bouwsteen voor de productie van genen (DNA) die tijdens de bloei op hun hoogtepunt zijn. Het biedt de nodige energie voor deze processen. Kalium speelt een cruciale rol bij het transport van water en voedingsstoffen van de wortels naar het gebladerte van de plant. Bovendien reguleert het de opname van kooldioxide (CO2) en heeft het een aanzienlijke invloed op de fotosynthese.

Hesi Phosphorus Plus plantenvoeding wordt vanaf het midden van de bloeifase gebruikt, of wanneer de bloemen merkbaar minder stevig worden. Het wordt in combinatie met Hesi Bloom Complex voeding gebruikt, omdat de PK (fosfor-kalium) niveaus in Bloom Complex tot dat moment volledig voldoende zijn. Door op het juiste moment extra fosfor en kalium toe te voegen met Phosphorus Plus, kunnen uw planten sterke bloemen behouden en genieten van een langdurige bloei. Het is belangrijk om Phosphorus Plus samen met Bloom Complex te gebruiken, omdat ze elkaar aanvullen en zorgen voor een gebalanceerde voeding tijdens de bloeifase.

Hesi Phosphorus Plus plantenvoeding is geschikt voor zowel binnen- als buitenteelt en kan worden toegepast op verschillende plantensoorten die zich in de bloeifase bevinden. Het is echter essentieel om de aanbevolen doseringen te volgen en Phosphorus Plus alleen toe te voegen wanneer dat nodig is, volgens de signalen van de plant. Een te hoge concentratie van fosfor en kalium kan de opname van andere essentiële mineralen verstoren of tekorten veroorzaken. Door de juiste voedingsstoffen op het juiste moment aan te bieden, helptHesi Phosphorus Plus plantenvoeding uw planten om gezonde en krachtige bloemen te produceren.

Investeer in de bloeikracht van uw planten met Hesi Phosphorus Plus plantenvoeding. Optimaliseer de bloeifase en geniet van prachtige, gezonde bloemen. Bestel vandaag nog uw fles Hesi Phosphorus Plus voeding en zie uw planten gedijen onder de perfecte voedingsomstandigheden die Hesi biedt.

Meer informatie
MerkHesi
Type bodemAarde
Type voedingBloeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Hesi Fosfor Plus plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Hesi plantenvoeding