Biobizz Fish-Mix plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 8,90
Only %1 left

Maak kennis met Biobizz Fish-Mix plantenvoeding, de perfecte meststof die de kracht van de zee naar je planten brengt. Met 31 jaar ervaring in natuurlijke plantenvoedingsstoffen is Biobizz een vertrouwde naam op het gebied van milieuvriendelijke tuinbouw.

Biobizz Fish-Mix voeding is een krachtige en biologische meststof die de groei van je planten stimuleert en de kwaliteit van de aarde verbetert. Het bevat een rijke infusie van biologische visemulsie uit de Noordzee, gecombineerd met 100% biologisch Nederlands suikerbietenextract.

Deze unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een voedzame en evenwichtige voeding voor je planten, waarbij de kracht van de zee in je pot wordt gebracht. Biobizz Fish-Mix plantenvoeding kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor verschillende soorten gewassen en planten.

Biobizz Fish-Mix plantenvoeding versnelt de groei van alle levende organismen in het substraat, waardoor een gezonde en vruchtbare bodem ontstaat. Het is geschikt voor gebruik tijdens zowel de groeifasen als de bloeiperiode van je planten, en het transformeert zelfs aarde van slechte kwaliteit in rijke, voedzame aarde vol natuurlijke mineralen.

Wat Biobizz Fish-Mix plantenvoeding echt onderscheidt, is dat het voldoet aan de strenge eisen voor biologische landbouw. Het wordt op een natuurlijke manier geproduceerd zonder het gebruik van zuren of synthetische conserveermiddelen zoals BHT (butylhydroxytolueen), die niet zijn toegestaan in biologische producten.

Voor gebruik met All-Mix kweekgrond adviseert Biobizz een dosering van 1 ml Biobizz Fish-Mix voeding per liter water, terwijl voor Light-Mix de dosering wordt verhoogd naar 2-4 ml per liter water. Raadpleeg het officiële voedingsschema van Biobizz voor de beste resultaten en optimale groei van je planten.

Kies voor Biobizz Fish-Mix plantenvoeding en geef je planten de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde en weelderige groei. Met Biobizz Fish-Mix plantenvoeding breng je de kracht van de zee naar je tuin en geniet je van bloeiende en productieve planten. Investeer vandaag nog in Biobizz Fish-Mix voeding en ontdek de voordelen van deze milieuvriendelijke plantenvoeding.

Meer informatie
MerkBiobizz
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingGroeivoeding, Bloeivoeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Biobizz Fish-Mix plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Biobizz plantenvoeding