Advanced Nutrients pH Perfect Conn. Bloom A+B plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 19,90
Only %1 left

Maak kennis met Advanced Nutrients pH Perfect Conn. Bloom A+B plantenvoeding, het premium basisvoedingssysteem dat je nodig hebt voor een weelderige en productieve tuin. Met meer dan 23 jaar ervaring en een ongeëvenaarde reputatie als de nummer één plantenvoeding in Noord-Amerika, heeft Advanced Nutrients talloze prijzen gewonnen voor hun revolutionaire producten.

Dit geavanceerde voedingssysteem is specifiek ontwikkeld om optimale omstandigheden te creëren voor krachtige plantengroei en maximale opbrengsten. Met de pH Perfect-technologie hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig aanpassen van de pH-waarde van je voedingswater. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de pH-waarde automatisch op het juiste niveau blijft, waardoor de planten de voedingsstoffen optimaal kunnen opnemen. Stabiele pH-waarden leiden tot een verbeterde opname van voedingsstoffen, wat resulteert in zware oogsten en prachtige bloemen.

Een ander voordeel van pH Perfect Conn. Bloom is het gehalte aan humuszuur in het medium. Humuszuur speelt een essentiële rol bij het verhogen van de opname van kritische voedingsstoffen door de wortels van de plant. Dit verbetert de algehele voedingsopname en zorgt voor gezonde en veerkrachtige planten.

Of je nu kweekt in aarde, cocos of hydro, Advanced Nutrients pH Perfect Conn. Bloom A+B plantenvoeding is geschikt voor alle kweekbodems. Dit veelzijdige voedingssysteem levert consistente en betrouwbare resultaten, ongeacht je kweekmethode.

Vertrouw op Advanced Nutrients, het merk dat al meer dan twee decennia de norm zet in de wereld van plantenvoeding. Met hun bewezen trackrecord en bekroonde formules kun je erop vertrouwen dat je de beste resultaten behaalt. Haal het beste uit je planten en geniet van weelderige bloei en overvloedige oogsten met Advanced Nutrients pH Perfect Conn. Bloom A+B plantenvoeding. Investeer in de kwaliteit die je tuin verdient.

Meer informatie
MerkAdvanced Nutrients
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingBasisvoeding, Bloeivoeding, Buitenplanten voeding
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Advanced Nutrients pH Perfect Conn. Bloom A+B plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Advanced Nutrients plantenvoeding