Advanced Nutrients Kusie Kush plantenvoeding 500 ml

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

€ 19,90
Op voorraad

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Ontdek de kracht van Advanced Nutrients Kushie Kush plantenvoeding, de ultieme keuze voor de teelt van kush-soorten. Met meer dan 23 jaar ervaring en de status als nummer één plantenvoeding in Noord-Amerika, kun je vertrouwen op de expertise van Advanced Nutrients.

Advanced Nutrients Kushie Kush plantenvoeding is een premium bud-bulker die speciaal is ontwikkeld om de opbrengsten te maximaliseren en de toppen van kush-soorten te vergroten. Ons toegewijde team van experts heeft uitgebreid onderzoek gedaan om een kush-specifieke PK-piek te identificeren, waardoor je de beste resultaten kunt behalen voor deze specifieke variëteiten.

Wat Advanced Nutrients Kushie Kush plantenvoeding onderscheidt van andere bloeiboosters op de markt, is het feit dat het de enige kush-specifieke bloeibooster is. Hierdoor biedt het de optimale PK-verhoudingen die essentieel zijn voor de bloeifase van kush-planten. Door deze nauwkeurig geformuleerde voedingsstoffen toe te voegen, kun je de opbrengsten verhogen en de toppen aanzienlijk vergroten, waardoor je een weelderige en indrukwekkende oogst krijgt.

Of je nu kweekt in aarde, kokos of hydro, Advanced Nutrients Kushie Kush plantenvoeding is geschikt voor alle kweekbodems. Het is volledig compatibel met alle Advanced Nutrients pH Perfect Base Nutrients plantenvoedingen, evenals met andere merken die niet-pH Perfect Base Nutrients en supplementen van plantenvoeding aanbieden, zoals Atami, Biobizz, Gout, Hesi en Plagron voeding. Dit geeft je de vrijheid om je teelt aan te passen aan je specifieke behoeften en voorkeuren.

Laat je kush-soorten floreren met Advanced Nutrients Kushie Kush plantenvoeding en geniet van weelderige, dichte en harsrijke toppen. Bereik maximale opbrengsten en ervaar de kwaliteit waarvoor kush-variëteiten bekend staan. Investeer in het beste en zie je tuin tot bloei komen met Advanced Nutrients Kushie Kush.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Advanced Nutrients
Type bodem Aarde, Cocos, Hydro
Type voeding Bloeivoeding
Inhoud verpakking 500 ml
Soort voeding Bloeistimulators

Reviews

Write Your Own Review
Je beoordeeld:Advanced Nutrients Kusie Kush plantenvoeding 500 ml
Meer Advanced Nutrients plantenvoeding

Vragen over dit product

Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen