Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding

Snelle levertijd

Discrete verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 14 dagen je bestelling kosteloos annuleren

Veilig betalen

Versleutelde verbinding die je gegevens beschermt

Verkrijgbaar vanaf € 24,90
Only %1 left

Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding - De ultieme topbevorderende stengelversterker!

Advanced Nutrients B52 is een plantenvoedingssupplement dat speciaal ontworpen is om de groei en ontwikkeling van planten op een ondersteunende wijze te bevorderen. Advanced Nutrients B52 plantenvoeding bevat een zorgvuldig samengestelde mix van een B-vitaminecomplex, zeewier en essentiële voedingsstoffen. Door de aanwezigheid van vitamines, aminozuren en andere groeistimulerende stoffen kan het de algehele gezondheid en opbrengst van de planten verbeteren. Advanced Nutrients B-52 planten voeding is met name bedoeld om planten te helpen omgaan met diverse stressvolle omstandigheden, zoals extreme temperaturen, ziektes, plagen en transplantaties. Advanced Nutrients B-52 voeding voorziet de planten van extra voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun groei en stofwisseling, waardoor ze beter kunnen reageren op stressfactoren en sneller kunnen herstellen.


Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding is compatibel met zowel binnen- als buitenplanten, waardoor het geschikt is voor verschillende kweekomgevingen. Advanced Nutrients B-52 voeding is ontworpen om te worden gebruikt tijdens zowel de vegetatieve fase als de bloeifase van planten, waardoor het een veelzijdige voedingsoplossing is voor de gehele levenscyclus van de plant. Bovendien is Advanced Nutrients B-52 planten voeding speciaal geformuleerd om te werken met verschillende kweeksystemen, waaronder automatische bewateringssystemen, hydrocultuur en kokosvezelkweek. Dit maakt het gemakkelijk te integreren in verschillende kweekmethoden en zorgt voor consistente groei en ontwikkeling van de planten tijdens het kweken.

Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding afmetingen inhoud hoeveel milliliters


Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding is een krachtige formulering met een hoog gehalte aan vitamine B-complex, waaronder B1, B2, B3, B5 en B7. Deze essentiële vitamines spelen een vitale rol bij de energieproductie en de synthese van enzymen die cruciaal zijn voor de gezonde groei van planten. Vitamine B1 is specifiek betrokken bij het creëren van optimale omstandigheden voor fotosynthese en ademhaling, terwijl het bescherming biedt tegen abiotische stressfactoren. Zeewier, een waardevol bestanddeel van deze plantenvoeding, versterkt de wortelzone en verbetert de weerstand van planten tegen omgevingsstress, wat resulteert in ononderbroken groei van jouw planten.

Bovendien bevat Advanced Nutrients B-52 planten voeding ook aminozuren die de eiwitsynthese bevorderen en de opname van voedingsstoffen verbeteren. Hierdoor kunnen planten efficiënter groeien en reageren op stressfactoren.

Advanced Nutrients B-52 planten voeding is geschikt voor gebruik in alle groeifasen van de plant, inclusief zaailingen, vegetatieve groei en bloeiperiode. Advanced Nutrients B-52 voeding kan worden toegevoegd aan het voedingsregime in combinatie met andere basisvoedingssupplementen, zowel van Advanced Nutrients als andere gerenommeerde merken zoals Atami, Biobizz, Gout, Hesi en Plagron.

Het is raadzaam om de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen voor de juiste dosering van Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding, aangezien deze kan variëren afhankelijk van de plantensoort, groeifase en omgevingsomstandigheden. Meestal wordt aanbevolen om Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding aan het voedingswater toe te voegen en regelmatig te gebruiken volgens het voedingsschema dat wordt verstrekt.

Houd er rekening mee dat Advanced Nutrients B-52 planten voeding volledig compatibel is met alle Advanced Nutrients pH Perfect basisvoeding.

Let op dat Advanced Nutrients B-52 een geconcentreerd supplement is en dat het belangrijk is om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overmatig gebruik van Advanced Nutrients B-52 kan schadelijk zijn voor de planten.

Belangrijk: Advanced Nutrients maakt geen gebruik van verboden plantengroeiregulatoren zoals paclobutrazol of daminozide in hun producten, waardoor je met vertrouwen kunt kiezen voor hun hoogwaardige voedingsoplossingen.Meer informatie
MerkAdvanced Nutrients
Type bodemAarde, Cocos, Hydro
Type voedingStekvoeding, Groeivoeding, Bloeivoeding
Soort voedingPlantversterkers
Write Your Own Review
Je beoordeeld:Advanced Nutrients B-52 plantenvoeding
Klantvragen over dit product
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Bekijk plantenvoeding van andere topmerken!

Meer Advanced Nutrients plantenvoeding