Hoe kan ik bestellen?

1. Plaats de gewenste artikelen in je winkelwagen.
2. Klik op de button 'Doorgaan naar afrekenen' als je de artikelen in je winkelwagen wilt bestellen.
3. Je krijgt nu een overzicht met je gekozen artikelen, hier kan je eventueel nog artikelen wijzigen.
4. Maak een keuze tussen inloggen of bestellen zonder account.
5. Vul al je gegevens in en/of controleer deze.
6. Kies een betaalmethode en rond de bestelling af.
7. Je bestelling is afgerond. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen